Dongsted Aps – alt i biobrændsel som træpiller pejsebrænde og briketter
 

Norddistribution samarbejder med Dongsted ApS som importerer og sælger brænde, træbriketter i poser, billige træpiller i sække samt alt til huset og haven, som for eksempel granit, spagnum sphagnum og pæle. Vi importerer selv en stor del af vores biobrændsel som for eksempel vores træbriketter og vores træpiller, så ingen fordyrende mellem led.

Netto Brænde
Nettobraende.dk sælger brænde og pejsebrænde til hele landet samt træpiller og billige briketter. Vi kan tilbyde levering i så godt som hele Danmark af billige træpiller,
billigt brænde og billige briketter samt en masse andre varer. Nettobraende.dk har et af Danmarks største udvalg af biobrændsel som træpiller, brænde, træbriketter i poser, pejsebrænde og billige træbriketter. Alle vores biobrændsels produkter leveres lige til døren. Vi tilbyder også spagnum, granit, granitskærver samt alt i pæle og hegn udført i robinie og trykimprægneret træ.Ved køb af større mængder giver vi gerne lidt ekstra rabat.

Du kan læse mere om biobrændsel på følgende side
http://da.wikipedia.org her finder du foreksempel information om hvad er gode træbriketter og hvordan fyrer man rigtigt med brænde og andre former for biobrændsel.

Netto fliser
Nettofliser var blandt de første firmaer i Danmark, som specialiserede sig i salg af fliser,
granit, granitskærver og belægningssten samt biobrændsel, via internettet. Biobrændslen omfatter træpiller i sække og på palle, salg af tørt brænde i tårne, træbriketter og briketter samt pejsebrænde.


Træbriketter Traebriketter.dk har specialiseret sig i salg og levering af træbriketter briketter træpiller brænde og pejsebrænde. Men har også et stort udvalg af hus og have produkter. Det hele leveres direkte til dig.

 

 

Dongsted ApS

Hjortegyden 8

5560 Aarup

Tlf. 26 12 19 93

Tlf. 24 45 39 35

www.dongsted.dk